Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ

   Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα επιχειρηματολογίας του σχολείου μας για την πρώτη θέση που κατέκτησε στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας μεταξύ μαθητών Λυκείων, που συνδιοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τις Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας και Πέλλας.

   Προηγήθηκε η πρώτη φάση των αγώνων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βέροιας στις 31 Μαρτίου 2015, όπου το 1ο ΓΕΛ Βέροιας και το 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας προκρίθηκαν στην τελική φάση μεταξύ των 7 σχολείων του νομού Ημαθίας που διαγωνίστηκαν.



 Η τελική φάση πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στις 2 Απριλίου 2015. Εκεί συμμετείχαν οι νικήτριες ομάδες της ΔΔΕ Ημαθίας και οι νικήτριες ομάδες της ΔΔΕ Πέλλας (1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών) και  το σχολείο μας πήρε το 1ο βραβείο.


   Την ομάδα μας αποτελούσαν οι μαθητές της Γ’ τάξης: 1) Βελέντζας Ιάσων - Γεώργιος, 2) Ζενέλι Ερόντ, 3) Κουβακάς Γεώργιος, 4) Μεϊμαρίδης Χαράλαμπος, 5) Φιλίππου Δάφνη. Απονεμήθηκαν επίσης το 1ο  βραβείο καλύτερου ομιλητή στον Βελέντζα Ιάσονα – Γεώργιο και το 3ο βραβείο καλύτερου ομιλητή στον Μεϊμαρίδη Χαράλαμπο.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μικτή ομάδα που σχηματίστηκε στην προκριματική φάση των αγώνων στη Βέροια στις 31-3-2015 συμμετείχε η μαθήτρια της Β΄τάξης του σχολείου μας Τζίγκιε Λυδία, που διακρίθηκε για την υψηλή της βαθμολογία.
   Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους μαθητές των αντίστοιχων ομάδων όλων των Λυκείων (Ημαθίας και Πέλλας) που πήραν μέρος στους ρητορικούς αγώνες, μια που η έκθεση στο βήμα και στο δημόσιο λόγο απαιτεί τόλμη, παρρησία και υψηλό επίπεδο σκέψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου